Telefoon + 31 6 27269593

OVER MIJ

Ik ben Christian Nijhof: allround QHSE consultant & organisatie adviseur, milieutechnoloog en daarnaast auteur van mijn eerste boek.
Met inmiddels de nodige jaren ervaring binnen diverse organisaties, heb ik mijn eigen adviesbureau opgericht zodat ik u nog beter van dienst kan zijn als allround QHSE consultant.

Consultant/adviseur

Ik ben een consultant met brede ervaring op het gebied van kwaliteits- en, milieu/SHE-management en veranderprocessen/riskmanagement op het snijvlak milieu, arbo, veiligheid en organisatie. Door de jaren heen heb ik verschillende organisaties ondersteund en ben ik breed inzetbaar om organisaties te helpen bij diverse vraagstukken die spelen.

Auteur

Ik ben auteur van mijn eerste boek ‘ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart’. Een reisroman over een zoektocht naar antwoorden op levensvragen, het groeiproces in ontwikkeling, uit je comfortzone gaan, vertrouwen op je gevoel en meegaan in ‘de flow’. Voor meer informatie over het boek zie www.christiannijhof.nl.

Milieutechnoloog

Mijn oorspronkelijke achtergrond is milieutechnoloog (HBO milieutechnologie) en bodemkundige, met uitgebreide kennis van diverse milieugerelateerde onderwerpen, regelgeving, kwaliteitsmanagement, SHE- en milieumanagement. Daarom ben ik tevens inzetbaar voor uitvoering en begeleiding van milieucontroles, helpen met interpretatie van regelgeving en ondersteuning en begeleiding van handhavingstrajecten/vergunningverlening.

Verbinder

Als allround consultant/adviseur en procesbegeleider vind ik het belangrijk mensen, organisatie(s) en inhoudelijke aspecten te verbinden. Daarbij lever ik graag een bijdrage aan een betere wereld en optimalisatie van organisatorische processen op het gebied van onder andere kwaliteits-, SHE- en milieumanagement.
Geen standaardoplossingen, maar maatwerk passend bij uw organisatie. De weg er naar toe is daarbij net zo belangrijk als het resultaat!

Voor meer informatie nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.